Buddleja “BUZZ” Dværg buske

Buddleja davidii Nanho Purple Buddleia White Ballbuddleja-group-pic buddleia-lo-behold-blue-chip_9722

Dværgsommerfuglebusken blev introduceret på det europæiske marked i foråret 2010. Så nu kan man bruge sommerfuglebusken som krukkeplante, hvis det er det, man har lyst til.

Sommerfuglebusken er en populær busk, den er nem at have med at gøre, trives i den bagende sol og er temmelig tørketålende, når den først er etableret – og så er der blomsterne! Smukke blomster i stærke og klare farver, de dufter fantastisk og tiltrækker nyttige insekter som bier og sommerfugle.

Sommerfuglebusken giver virkelig noget til både have og sanser, men det er også en stor busk og derfor er nogle haveejere tilbageholdende med at invitere busken indenfor, og en dværgudgave har da også længe været efterspurgt. Der er sorter på markedet allerede, der er mindre end andre, men det er stadig en busk, der kræver sin plads.

Buddleja dværgsommerfuglebusken holder sig under en meter og bliver typisk mellem 60-75 cm i højden, den er kompakt i væksten og har en god forgrening. planterne udvikler sig hurtigt til harmoniske buske.

Den blomstrer rigt, villigt og længe – blomstringen strækker sig  fra midt sommer til langt hen i efteråret.

Køb Buddleja BUZZ dværg sommerfuglebusk HER

Advertisement